Téma
Help !!!
17. 11. 2011 16:53 hamilton 15 0
Dobry den,
chci se zeptat vas ludkove jestli umite mi poradit kde najdu servis na AKAI MPC posrali se mi pady dik.
Není nad vděčné publikum
15. 11. 2011 19:52 roumen 15 0
dotaz
07. 11. 2011 15:31 kohout3 15 0
Nevite nekdo, kde ted hraje basista marek zeleny /ex-dusilka, abraxas, langerova/? Diky za pripadne info.
Voyager za super cenu
06. 11. 2011 11:42 marek678 15 0
Tady jsem narazil na inzos na Voyager za super cenu, kdyby mel nekdo o tenhle synth zajem:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=656536page=1kategorie=140000nabpop=vseregion=ins=25order=
Je to klavesova verze za cenu rackove (pro me trochu nepochopitelna cena), ale pisou, ze 100%, tak bych asi moc nevahal
re: re: Taurus Bass pedal III
31. 10. 2011 14:19 marek678 15 0
Zdarec, tak jsme s Poeticama v te finalove petce. Myslenka, ze si nas track poslechne Robert Glasper mi prijde dada i surrealna zaroven:)). Mockrat diky vsem, kdo nam poslali svuj hlas (vcetne Rhodesika:)), bez vas bychom to nedali.
re: Taurus Bass pedal III
27. 10. 2011 15:52 marek678 15 0
No jasne Rhodesiku, tam to cely s nasi kapelou speje - punksnotdead, punk forever:))
PS: proc ja mam porad pocit, ze momentbrno do tech Strun podzimu svou cover verzi poslal taky, mozna dokonce hammondkovskou a do te 15tky se nedostal, tak tedka dsti siru....pan Muzikant
27. 10. 2011 15:35 momentbrno 15 0
to marek678: ještě než jste se naučil mluvit, jsme s kapelou vyhráli celostátní kolo ZUČ kapel (všechny ty bývalé spoluhráče jistě znáte, jsou činní i dnes a jistě si jich muzikantsky velmi vážíte, nebudu jmenovat), dále nedávno třeba jedno mezinárodní autorské finále a hafo soutěžních festivalů. Musím tedy poopravit Váš ničím nepodložený názor ve Vašem předchozím komentu, totiž na rozdíl od Vás, já se jen neúčastním a neškemrám hlasy, ale rovnou vyhrávám, a to i bez propagace :-) A k tomu klubovému, správně, šmrdlám i němcům po hotelích a lokálním opilcům po sokolovnách, páč mě to furt baví, tím spíš, když si můžu dle chuti zahrát keyboardy nebo sólovku :-) A omlouvám se, ale tykám si pouze s Muzikanty. Komu se chce z té old school verze Smells Like Teen Spirit - Hammond Organ Cover By Pleasure Beach spíše zvracet, není podle mne muzikant, ať už hraje cokoli...
27. 10. 2011 13:16 marek678 15 0
Hele Rhodesiku, tak to sorry, ale myslim, ze Kurtovi by se chtelo z te vymekle hammodkove verze spis zvracet. V ramci pripravy na soutez jsme studovali nejen hudbu ale i dalsi prameny jako biografie, videa atd., takze bych rek, ze mam ted Cobaina docela najetyho. Navic kdyz vyslo Nevermind, tak jsem byl zrovna v prvaku na gymplu a leccos si o tom pamatuju i z te doby (hral jsem tehdy v punkove kapele). Myslim, ze to, co tady prezentuje momentbrno, je typicka ceska (lepe receno brnenska) zaprdenost. Plno kecu, ale sam sem nic svyho nepostne a souteze Strun podzimu a nejspis ani zadne jine se nezucastnil, jenom nekde holi po hotelich, jestli se dobre pamatuju z jeho predchozich postu.
27. 10. 2011 08:32 momentbrno 15 0
z mé strany rozhodně nemělo jít o narážku, ale dobře míněnou radu. Kdyby se daly tyto dvě nahrávky vedle sebe na youtube k honocení, myslím, že je jasné, která by dostala X-x víc hlasů než druhá, old school ne old school, shit ne shit... i bez toho videa. Smutné na tom celém je spíše to, že se považuje za muzikanta někdo, kdo má o této cover verzi takové mínění, jako v předchozím příspěvku ...
Nevím, mně ta old school verze přijde jako velmi slušný odvaz a zřejmě nejlepší cover verze této skladby, co kdy byla nahrána, ale z těch našich soutěžních patnácti nebo kolika, mě nedostala ani jedna včetně č.13...
feature=player_embedded
26. 10. 2011 17:34 marek678 15 0
Upjatě zahraná??? Mně to teda přijde jako az trochu moc punk, ale kazdej to mame hozeny jinam, ze:)). Jinak teda pokud se nebavime o zvuku ale o hudbe, tak ta hammondkova verze mi hudebne prijde jako pekna nuda, je to totalni old school, vubec nic se tam nedeje, proste se to prehraje od zacatku do konce a trochu si zasoluje. A jinak uz jsme taky slysel spoustu shitovejch nahravek z Ameriky a naopak dobrejch ze stredni Evropy, tak mi tady tahle Tvoje narazka zavani nejakym mindrackem......
re: re: re: Taurus Bass pedal III
26. 10. 2011 13:01 momentbrno 15 0
nesrovnávám podmínky, za jakých obě nahrávky vznikly, možná obě někde doma v obýváku, akorát jedna někde ve střední Evropě, druhá v Americe, kvalita a technika záznamu není vůbec podstatná. Jde o to, že ta americká verze Smells Like Teen Spirit - Hammond Organ Cover By Pleasure Beach, má přesvědčivý výraz a sound, ta naše soutěžní 13 takový jalový zvuky a celkově tak nějak upjatě zahraný, myslím, že Voyager i Prophet snesou a umí i trochu živočišnější a odvázanější projev, sory.
26. 10. 2011 11:30 marek678 15 0
Please, please hlasujte a vyhrajte listky na Roberta Glaspera:
a href=http://www.myspace.com/stringsofautumn/music/songs/13-poetic-filharmony-mp3-84838661ukazka/a
Krome Tauruse je tam samozrejme i Voyager a taky Prophet 08 (asi neni tezke poznat co je co:)).
Kdyby se vam track libil, tak nam, please, dejte hlas v soutezi O2 Extra Sance Strun podzimu:
Soutěžíme o nejlepší cover verzi Smells Like Teen Spirit.
Podpořte nás a naši skladbu, má štastné číslo 13.
a href=http://www.strunypodzimu.cz/o2-extra-sanceO soutezi/a
Jak na to?
Zašlete e-mail na sance@strunypodzimu.cz s uvedením celého vašeho jména a kontaktního telefonního čísla. Do předmětu e-mailu je nutné uvést číslo skladby, které dáváte svůj hlas - v nasem pripade 13. Každý může hlasovat pouze jednou. Budou akceptovány pouze hlasy se všemi požadovanými platnými údaji.
25. 10. 2011 18:13 marek678 15 0
Jasne momentbrno, ale pak by bylo treba srovnavat nahravky, ktere vznikly ve stejnych podminkach, ze jo:))
25. 10. 2011 15:47 marek678 15 0
Glasper je fajn, (jinak taky udelal cover Smells Like Teen Spirit:)
25. 10. 2011 14:10 marek678 15 0
Nejaky Fender piano tam urcite bude, bude hrat ten program Double-booked.
25. 10. 2011 13:16 marek678 15 0
Jeste jsem nenapsal, ze kdo bude hlasovat, muze vyhrat vstupenky na koncert Roberta Glaspera v Praze. To, myslim, stoji za tu namahu. Koncert je jinak vyprodany a uz se nejde na nej dostat....
14. 01. 18:57
Midi.cz nástěnka (2247)
15. 08. 15:23
KLF THE MANUAL CZ (3)
13. 08. 20:17
SOMA Cosmos (4)
08. 08. 08:49
Monitory Focal Alpha 65 (3)
18. 07. 23:50
Napájecí konektor... (2)