Téma
re: KORG ELectribe problem s knoby
20. 08. 2012 17:49 Government 15 0
Zkusil bych se podívat a případně zeptat na ezone: http://www.audiozone.cz/post117727.html?hilit=%C4%8Di%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD%20potenciometr%C5%AF#p117727
KORG ELectribe problem s knoby
14. 08. 2012 14:58 Papezzzz 15 0
Zdravím poradí mi někdo? mam korg electribe mx 1 po pár týdnech se mi začali jakoby samy hýbat knoby (depth a speed) normalně si člověk hraje a najednou samo od sebe začne měnit speed a depth nasel sem i video s touto problematikou
typek to vyresil tak ze si sehnal CRC Electronic Cleaner je to nějaký specialní lubrikant na elektroniku nevíte kde něco podobného seženu v čr?
re: Změna midi.cz na satirický chatovací server chytrolin.cz
13. 08. 2012 15:10 momentbrno 15 0
No s tím já kategoricky nesouhlasím a navrhuji ponechat stávající midi.cz i vesměs seriózní komentáře pod inzeráty. Stejně je nyní tak těžká doba, že na nějaké vtípky a srandičky nemá skoro nikdo náladu ani čas...
Apropo, podrobně jsem odzkoušel Tyros 4 a po zjištění, že je to vlastně jenom takový sice o spoustu různých nuancí vylepšený S910, ale ve stejné celkové zvukové kvalitě, tak S900 i nyní S910 jsem prodal a místo Tyrosu 4 jsem šel do Korg PA-3X Musikant a teprve nyní po 20 letech hraní na různé keyboardy Yamaha (coby beglajt systém a na podklady) mohu konstatovat, že až PA-3X co se týče perfektního komplexního zvuku (včetně samplů!) pro mě naprosto jednoznačně strká do kapsy ten umělý lacinější (ala lázeňský šraml) samohrajkový nádech Tyrosu 4 ... Doteď se mi ale zdála Yamaha PSR/S v globálu lepší než dříve v časové linii odpovídající Korgy PA i Rolandy (až na G70, to je naprostá špička dodnes). Tohle je můj názor a nikomu ho nevnucuju, no slyším to takhle. Audya a Ketron jsem nikdy neměl.
re: re: re: MOJO
08. 08. 2012 20:49 Polesovsky 15 0
Prodejce se mi předem omluvil za absenci čs.manuálu.Co nadělám.
pohoda
04. 08. 2012 16:24 ramzes 15 0
sice chtěla platit předem ale dala veškeré kontakty a mikrofo došel ještě tentýž den. Takže pohoda
re: Nove Mopho
01. 08. 2012 18:07 marek678 15 0
Mopho Ti prijde malo syrovy? Muzes se o tom trochu rozepsat? Mel´s ho nekdy pod rukama? Co Ti na tom prislo jako VAcko???
re: Nove Mopho
01. 08. 2012 15:21 momentbrno 15 0
dík za tip, ale nový dave smith nechci bo se mi to zvukově nelíbí, připadne mi to takový málo syrový až skoro jako nějaké slušné VA a ne analog, třeba ten Minitaur je v základním zvuku trochu jinde myslím... Ale ideálních 3,5 oktávy klaviatury na lead synt a ta odkládací plocha vpravo - to je zatím největší lákadlo co jsem za posledních XX let v tonhle směru viděl. No tak není to úplně jako Piano/Strings Vermona, na který si pohodlně odložila píva a nedopalky celá kapela při každém příchodu na podium, ale pro one-man band to stačí lol
EP73 Deconstructed
25. 07. 2012 11:14 velan 15 0
http://www.soniccouture.com/en/products/24-the-attic/g36-ep73-deconstructed/
re: KORG Italy ANO !!!!!!!
22. 07. 2012 12:04 Polesovsky 15 0
Pro Brňáky je řazení do rozvojového světa naprosto v pořádku. :-))
Crumar je také myslím italský,ne? Ten klon Crumar Mojo zní i vypadá zajímavě.
KORG Italy ANO !!!!!!!
22. 07. 2012 10:06 momentbrno 15 0
Profesionální keyboardy Korg určené pro západní trh jsou made in Italy, hračky Korg co se prodávaj u nás jsou made in China. Co je na tom špatného? Pro mě akorát to, že se trochu stydím za to, že jsem coby tak trochu Čech světem házen do škatule rozvojové země východní Evropě...
re: re: re: re: něco veselejšího
20. 07. 2012 07:03 Hammondus 15 0
KORG Italy ?????? To snad ne.
Společnost Korg, jejíž hlavní sídlo se nachází v japonském Tokiu je dnes uznávaná jako jeden z nejpokrokovějších výrobců elektronických hudebních nástrojů a jejich příslušenství na světě.Firma se zpočátku jmenovala Keio Electronic Laboratories.
President Klaus byl v Temelíně:
19. 07. 2012 13:24 Polesovsky 15 0
Pane presidente,proč Vám svítí kapsa?
re: re: re: něco veselejšího
18. 07. 2012 08:36 momentbrno 15 0
ale Honzo, dětský hračky nemám na mysli, ale u profi workstationů a keyboardů takový ty doplňkový a etno zvuky, arpegia, styly atd k nám se dodávají u na můj vkus hodně modelů obohacený o všelijaký asijský a východoevropský domorodý ptákoviny, zatímco už v Rakousku a dále na západ kromě těch orientálních modelů nabízí vždy taky ještě nějaký ty verze co v sobě mají kromě tyrolských taky nějaké ty prostředky pro evergreens, schlager atd, no co se hraje v Deutschlandu jak jsi tady uved příklad.. A taky mě docela sere, že to co de k nám - ty východní modely jsou vesměs made in china a to co jde do od Rakouska na západ je z domovských fabrik (Roland Japan, Korg Italy...), tedy u té profi kategorie nástrojů, hračky maj z china už všude...
re: re: něco veselejšího
17. 07. 2012 17:39 Polesovsky 15 0
Když si koupíš,Momentbrno,Medéli u Thomanna,tak snad tam jsou ty východní zvuky? Nemám to sice ověřené,ale pochybuji,že to v Japonsku,Tchajwanu a jinde cpou do zásilek odlišně.Ty,koneckonců jsi za vodou.máš svoji XP-30 a naděláš si zvuků habakuk,i ty nejameričtější,ne? :-))
re: něco veselejšího
17. 07. 2012 17:25 Polesovsky 15 0
Taky jsem tohle musel hrát v SRN.Nestydím se za to,plat v eurech a nezaměstnanost jsou snad argument,proč jo.Ale na tohle mi ty zvuky,jak říkáš VÝCHODNÍ,na rolandu VA-7 naprosto stačily.Pokud chci ty americké,musím kupovat jiné značky a ne u....to je jedno.
něco veselejšího
17. 07. 2012 15:24 momentbrno 15 0
specielně pro midi aranžéry a barový hráče: tak mě napadlo, proč celý svět bere česko stále jako východní evropu a strká nám sem všechny mašiny pouze ve verzích pro východ, tj co mají sady zvuků a rytmů apod pro dálný východ a v Rakousku a v Německu místo těch orientálních mají takový, co teda aspoň mně jsou mnohem bližší, pokud hraju allein nebo duo, tak je to vesměs pro německý turisty a je ani mě absolutně nezajímaj nějaký lidový rytmy východního světa, ale spíš nějaký ty bavorský lidový nebo country, schlager evergreeny apod. Tak je mi z toho už k zblití, že si musím pro všechny samohrajky a musicstationy pořád jezdit do Rakouska nebo Německa a nemůžu si ty, který používám a potřebuju, koupit v tý naší rozvojový zemi třetího světa zvaný česko... Jestli to není kvůli tý východní mafii, co nám tady už 22 let vládne a okrádá zvenčí a těm všem zkorumpovaným podvodníkům a politikům z našich řad, co nás všechny okrádají ještě i zevnitř ...
To bychom museli brečet pořád...
16. 07. 2012 18:23 Polesovsky 15 0
Kolik kamarádů,muzikantů už odešlo tlačit mraky....
re: re: re: *JON LORD* ... spominame a dakujeme!
16. 07. 2012 08:33 Hammondus 15 0
Zde:http://jonlord.org/
:-( :-(
14. 01. 18:57
Midi.cz nástěnka (2247)
15. 08. 15:23
KLF THE MANUAL CZ (3)
13. 08. 20:17
SOMA Cosmos (4)
08. 08. 08:49
Monitory Focal Alpha 65 (3)
18. 07. 23:50