Téma
re: Vše vpořádku
11. 05. 2010 16:12 momentbrno 15 0
Chtěl bych tímto upozornit všechny slušné uživatele midi.cz na uživatele s názvem Rhodesik, který se opakovaně a neustále sere do toho, po čem je mu hovno, konkrétně toto nechutné hodnocení je ten drzý spratek schopen napsat komentář pod můj inzerát, aniž by se mnou kdy nějaký obchod uzavřel a tento portál mu rovněž nepatří (i když Rhodeisk si zřejmě myslí, že ano):
Od: Rhodesik ( 5 )
Kdy: 11.5.2010 15:42
Nadpis: DOPORUCUJEM ! odpovědět
Kto ma zaujem stretnut sa s KOKOTOM ako BRNO, teraz ma sancu!
re: to je aspon image:)))
06. 05. 2010 01:09 panaudio 15 0
Aha, image je to ! Já jsem si to splet s deviací.
Huráá,jsem vyvolenýý a máám polááánííí ! ! !
04. 05. 2010 13:16 Polesovsky 15 0
Máte novou zprávu od uživatele patme:
Dobrý den, prosím napište mi na (pat2tarnue@yahoo.com) Já jsem psaní tohoto dopisu s náležitou úctou a heartful slz, protože jsme nepoznali ani splnění sami dříve žádám vás o pomoc poté, co jsem prošel váš profil, který mluví dobrý z vás. Chci zjistit, jestli jeho možné pro vás řešení, jak individuální, na investice. Můj drahý i tak bude rád, když si můžete dovolit mě a vedou mě do pravého kanálu na vaši pomoc, aby mé situaci now.I bude můj návrh dobře znáte. Rád bych využil této příležitosti a představit se vám. No já jsem patiences tarnue 23yer holčičky z Libérie v západní Africe, jsem dcera pozdní John col Dr tarnue Můj zesnulý otec byl osobní advicer do bývalé hlavy státu prezidenta Charlese Taylora, který je nyní ve vězení, před povstalci zaútočili náš dům, časně ráno zabil moje matka a můj otec byl jen mě, že je naživu, a podařilo se mi udělat můj způsob, jak v blízkosti země, je hlavním důvodem, proč jsem Vás kontaktovat hned, je usilovat o vaši pomoc v oblasti Moje budoucí investice a také, aby mi pomohl převést peníze, které mu uloženy v bance více než do svého vlastnictví. částka (US3.7 milionů dolarů) natočil tento vklad několik let zpět, peníze byly uloženy jako rodina tresure které jsem hnízdo kin.I jsem teď po vás stát mým jménem jako můj partner, a okamžiku uplatnění peněz a investice stejně. Jsem se do mé mysli si Vám nabídnout 25% z celkového počtu peněz, zatímco zbývající půjdou do produktivního podnikání pro mě, nebo si mě jako svého daugther spravovat peníze, Jak už jsem zmínil dříve, udělám postup tato transakce bude dobře vědět, na vás. Pls připojit přímo a zcela kontaktní adresu, jak jste odpověď na mě. Prosím, kontaktujte mě s touto e-mail addrerss tak, že jsem vám veškeré informace. (Pat2tarnue@yahoo.com) Díky a Bůh ti žehnej
14. 01. 18:57
Midi.cz nástěnka (2247)
15. 08. 15:23
KLF THE MANUAL CZ (3)
13. 08. 20:17
SOMA Cosmos (4)
08. 08. 08:49
Monitory Focal Alpha 65 (3)
18. 07. 23:50
Napájecí konektor... (2)