anonymní emaily

06. 01. 2014 20:11 pateson 15 0

Nechápu, už jsem tak starý, že mi vadí když mi přijde email s dotazem, ve kterém autor nedokáže napsat podpis? Navíc ještě s nejasným předmětem. Nějak se mi v takových případech nechce odpovídat...

Odpovědět

RE: Takze...

06. 01. 2014 08:07 Tudy 15 0

Teď jsem tam hodil novej komentář. Uvidíme jak rychle zmizí..

Odpovědět

Takze...

06. 01. 2014 06:40 nuxxx9 15 0

muj comment k pisni apl.de.ap na Youtube byl nekompromisne rozmetám, zadupán a smazán....takze se to nekomu ale vubec nehodilo do kramu ze nekdo rozpoznal plagiat...docela zajimavy vzhledem k tomu ze podle"manualu" je to primo nakazane a ze na 4 akordy se da zahrat 30 nejznamejsich slagru:-) Nuxxx

PS: uz vas s tim nebudu prudit, slibuju...:-)

Odpovědět

RE: RE: Kam az lze zajit...

05. 01. 2014 21:35 nuxxx9 15 0

Tudy, necetl....ale s..e mne to...a KLF, jooo to byla muzika ale nikdy jsem u nich neslysel ze by neco hralo stejne nebo podobne jako NECO JINYHO OD NEKOHO JINYHO takze pokud to napsali do manualu, tak se toho asi nedrzeli:-)Nuxxx

Odpovědět

RE: Kam az lze zajit...

05. 01. 2014 21:27 Tudy 15 0

Nuxxxi, je vidět, že jsi nečetl KLF manuál. Tam je to přímo přikázaný :-)

Odpovědět

Kam az lze zajit...

05. 01. 2014 21:09 nuxxx9 15 0

Pratele muzikanti, dnes jsem resil co ze to je za pisen ze ji odnekud znam ....zkratka posudte sami...Nuxxx

http://www.youtube.com/watch?v=GqChQldIji0....novy song

http://www.youtube.com/watch?v=S7TxIk_yvHQ...puvodni song

Ten prvni je NOVA pecka/ aspon to tak prezentuji/ a ten druhy puvodni original...nejhorsi na tom je ze se ani neobtezuji zminit o tom ze vzali puvodni NOTORICKY znamej harmonickej postup, pozmenili basu a par OBRATU/ne AKORDU!!!!/ a nenapisou treba....remake, remix nebo neco tak...proste to sproste opajcnou a hurra do sveta..

Odpovědět

kopírování EPROMů v Praze?

31. 12. 2013 00:12 Miki23 15 0

Dobrý den, je v Praze někdo s Prommerem, nebo jinou mašinou na kopírování EPROM flashů? Jedná se mi o OS na Microwave II. Odpovědi prosím do mailu.

Děkuji a přeji šťastný nový rok!

Odpovědět

Vánoce

23. 12. 2013 17:39 Hammondus 15 0

Tak chlapi, užijte si Vánoce, Silvestra i Nový rok a hlavně všechno ve zdraví a v pohodě a ať Vám to všem hraje.

Odpovědět

RE: RE: Nejde o to chtít, ale třeba je to potřeba :-)

23. 12. 2013 12:16 wave777 15 0

Já bych se toho nebál ...pár nástrojů (resp. jejich kláves) čistěných Savem jsem viděl a bylo to naprosto ok. Pro jistou to zkus na jedné a uvidíš...

Odpovědět

RE: Nejde o to chtít, ale třeba je to potřeba :-)

21. 12. 2013 21:20 project siafu 15 0

Takže taková alchymie s nejasným výsledkem a možností zničení:)

Nechtěl bych mooga ani rozebírat, ani mu jinak ubližovat benzínem či ho smradit octem, nedejbože kdyby do něj nateklo savo a po každém zmáčknutí klávesy bych si připadal jak na záchodcích v metru:)). Doufal jsem, že je to nějaká rutinní záležitost, ale zdá se, že jsem byl naivka, která si myslí, že servismani pián na to mají nějakou extra namočenou švédskou utěrku, která vyčistí všechno kromě díry od vajgla :))

Holt klávesy budou mít patinu, stejně jim to sluší...

Mojmíre sorry, že jsem pochyboval, Lowpassy díky za info:))

Odpovědět

RE: RE: zažloutlé klávesy

21. 12. 2013 16:31 project siafu 15 0

Mojmíre myslíš to vážně nebo je to jen vtípek po probdělé noci v Brně:)?

Chci vyčistit klávesy, ne hajzl:))

Odpovědět

RE: zažloutlé klávesy

21. 12. 2013 13:09 wave777 15 0

savo :)

Odpovědět

zažloutlé klávesy

21. 12. 2013 10:18 project siafu 15 0

Ahoj všichni, mohl by mi prosím někdo poradit, jak a čím vyčistit zažloutlou klaviaturu? Koupil jsem tři roky starý nástroj, který nejspíš nebyl ve striktně nekuřáckém studiu:)

Neříkám, že ta patina moogu nesluší, ale vzhledem k tomu, že je jinak jak nový, rád bych ho dovedl k dokonalému stavu. Díky za jakoukoli radu která by pomohla.

Odpovědět

PVR

13. 12. 2013 11:26 momentbrno 15 0

PVR = předvánoční rozjímání :-)

Tohle jsem vydržel poslouchat pouze s rychlopřevíjením vpřed a jenom jednou, ale hezky se na to kouká, pěkná profesionální scéna:

http://www.youtube.com/watch?v=j4G-bmET9yo

Tohle jsem si pustil už několikrát po sobě a líbí čím dál víc, ale skutečně mizerná scéna, velmi amatérské prostředí, domácí oblečení, no fuj:

http://www.youtube.com/watch?v=FLT3Cb96-Mk

Facit: tak nevím, jestli ten Jordan není spíše jen něco jako reklamní šašek Korgu, jediný co má, kromě cool vzezření, tak solidní technický základy hraní na klávesnici, ale co taky nějaký smysl pro zvukový emoce? Pro inspiraci samotným zvukem? Mno, asi proto musí pořád čumět do not, byť i zde jde s dobou a má je na notepadu... A tak se, milé firmy s výrobou přesunutou do Číny, předhánějte v simulacích hammondek a VA lead syntů, s tím, že to zní "ještě líp než Moog" nebo "ještě líp než hamondy" lol :-))

Odpovědět

RE: RE: RE: RE: RE: identifikace zvuku

04. 12. 2013 22:13 wave777 15 0

tady je vyjádření od tvůrce remixu :)

"80% of my tracks I make on my laptop with a pair of headphones. That’s it. Or maybe 70% because I’m traveling so much, and I rarely have any time to spend in the studio. The laptop I’m using is an old crappy PC from 2004. I mean it was kind of state of the art back then; it’s kind of a custom made laptop from Frost Network, which is made for making music on it basically. It’s running a really old version of Logic. I think it’s 5.2 or something like that. But I sort of like being limited, because then you… I don’t know. Instead of trying to figure out how all the synthesizers work, you can work with a few instruments and try to make as much as possible out of that. As for my studio, I’m running a Macintosh with Logic 7, and like wavs, plugins, and I do have the Korg bundle as well. And then, I have one synthesizer I think which is a Korg MS-2000. I think it’s MS-2000B. It’s the new version. It’s the one with the vocoder thing. Apart from that I don’t have anything. Its like microphone preamps, microphones, stuff like that. But as I said before, I really like to keep the setup as small and compact as possible. It’s not really what kind of fancy equipment you have, it’s how you use the stuff that you actually have, you know. And I’m doing fine with the small setup I have, and I don’t have any plans of getting a big show off studio. I don’t need that.”

Odpovědět

RE: RE: RE: RE: identifikace zvuku

04. 12. 2013 22:02 wave777 15 0

všechno je možné :)

Odpovědět

RE: RE: identifikace zvuku

04. 12. 2013 19:39 wave777 15 0

Ano, Pro-One by to mohl být, resp. na Pro-One by se takový synth bass dal určitě udělat...při troše dobré vůle by to ale šlo myslím i na DSI Mopho :)

Odpovědět

RE: identifikace zvuku

04. 12. 2013 15:12 Querd 15 0

Poslouchal jsem track a taky pár dalších kousků -můj názor -tento bass by udělal např. SCI Pro One -jsou tam ostřejší prvky ve zvuku.Možnosti nástrojů může být samo více...

Odpovědět

ty kreténe

04. 12. 2013 14:50 jakubmusic 15 0

myslíš že sis pomohl?

Odpovědět