Téma
Čo sa stalo s General Music?
27. 06. 2013 12:59 velan 15 0
Nevie niekto, čo sa deje s General Music? Ich stránka už dlho nefunguje (leda odnož USA). Žijú ešte vôbec?
RE: Korg
26. 06. 2013 11:07 Vlkous 15 0
http://www.hudebni-bazar.funsite.cz/predam-korg-pa-600-dohodou/
Korg
26. 06. 2013 08:43 momentbrno 15 0
Napadlo mě, že jsem ještě nikdy nikde v inzerci neviděl ani jeden inzerát na prodej samohrajky Korg PA 600, tak že si ji aspoň na vyzkoušení koupím. Tyrosy a S710-950 jsem už měl a byl velmi zklamán... Když není v bazarech, tak novou PA 600. Zatímco všech možných jiných Korgů se v bazarech točí tolik, že snad každý nový prodaný kus už musel být nabízen v bazarech... No mohu k tomu říct tolik, že za ty peníze jsem v PA 600 obdržel neskutečně mnoho a dokonce na Korg i konečně solidní celkový zvuk, pravda taky hodně díky přenastavení master compresorů a equalizerů. A díky editačním možnostem a hlavně volné paměti přes 100MB na dohrání user samplů (i když pouze Korg PCM formát) a následné výměně hlavně bicích sad a baskytar za tyhle o třídu lepší externí zvuky např. pro PA1/2/3X řadu, mám za pakatel i slušně znějící a velmi dobře i stage použitelný Korg, zvukově skoro rovnocenný k mým starým XP-30kám a Kurzweilům. No proti Yamaze je to zvukově i možnostma nebe a dudy, kdyby to někoho zajímalo :-) Nicméně ještě vloni Korg PA3X mě velmi zklamal, za 3,5 tisíc € jsem čekal mnohem víc a přitom vývojově novější PA600 za tisíc € zní cca stejně, v něčem i lépe...
RE: Sledovanie inzeratov
20. 06. 2013 16:17 admin 15 0
Dobrý den,
dík za námět k zamyšlení :-) Rozumíme si tak, že by to tedy znamenalo ke každému inzerátu přidat zatržítko "sledovat tento inzerat" ?
A v případě změny u inzerátu by se těm, kdo mají inzerát odškrtnutý , zaslal mail ?
A ještě otázka - v případě jaké změny?
Změna ceny?
Stažení (ukončení) inzerátu?
Jen pro nabídky / poptávky?
Dík za odpovědi
Fr. Pěnkava, admin
Sledovanie inzeratov
20. 06. 2013 10:10 tomato 15 0
Pani Admini. Neuvazujete nad nejakou podobnou funciou ako sledovanie inzeratov? Bolo by fajn kebo som napriklad dostal hlasku ze pri inzerate ktory sledujem sa zmenila cena a pod.
Svátek
14. 06. 2013 08:11 momentbrno 15 0
Dnes je 14. června a tudíž mají svátek moje milované klávesy, já jim tímto přeji nadále hodně dobré kondice a sqělých zvuků :-)
RE: RE: RE: KORG MS20 mini
13. 06. 2013 23:42 wave777 15 0
...a tak to je neprijemna zprava...kazdopadne uz by mi mel kazdou chvili dorazit (nekde se to u soudruhu v NDR zaseklo :) - tak pak dam vedet jak na tom bude tern muj...BTW. JESTE NEKDO MA S MS20 mini UZ NEJAKOU ZKUSENOST??
RE: KORG MS20 mini
13. 06. 2013 22:49 wave777 15 0
ahoj Igor, zatim ne...rikas, ze sumi? nejak vyrazne?
RE: RE: Korg Piano
11. 06. 2013 15:56 momentbrno 15 0
no to jo, taky souhlasím, ale proč do riti nedají stejně dobrý sound klavírů jako mají v SP300 nebo SV1 atd taky do nových workstationů??? Nerad to říkám, ale Krome a Kronos stejně jako u samohrajek PA600 a PA3X pokud mají zvuky z těch samých samplů, tak i znějí na výstupu stejně... Stejně mizerně lacině digitálně uměle. Ale přitom i velmi laciná stage piána Korg s určitě dražší a lepší piánovou klaviaturou než workstationy znějí naprosto bez problémů, téměř dokonale na stage, ve srovnání i třeba s nejlevnějšími workstationy ala Krome, kde to všechno zní naprosto spíše jako hračka za pár korun a ne jako profesionální zvuk klavíru na stage.
RE: Korg Piano
11. 06. 2013 14:17 velan 15 0
Na tom nie je nič čudné. Krome je niečo ako predchádzajúce LE verzie, teda odľahčená cena, ale aj kvalita. Okrem toho keyboard je keyboard, workstation je workstation a piano je piano. Skús SV1, CP1, resp V-Piano
a bude po kritike zvuku piana.
Korg Piano
10. 06. 2013 12:53 momentbrno 15 0
zrovna celej den zvučím a poslouchám klavírní doprovody na Korgu Krome a Korgu SP 300. To starý Korg stage piáno má normální stage použitelnej, velice dynamickej a naprosto přirozenej zvuk klavíru po celý klaviatuře, perfektně se zvučí. Ten Korg Krome má pouze něco jako náznak klavíru, laciný tenký naprosto nedynamický plochý sound, nazvučit to nijak nejde. Proč to ku*va Korg dělá, tedy jako čím dál horší a horší stage zvuk svých keyboardů??? Co tím u Korgu sledují nebo já tomu opravdu nerozumím... Roland a Yamaha to samý...
RE: RE: RE: Security alert
06. 06. 2013 10:04 admin 15 0
info: cca do hodiny a pul od vlozeni byl soubor pryc. Podle IP to byl nejakej clobrda z Madridu...takze: zavirovanej soubor odstranen, uzivatel zabanovan a dali jsme omezeni aby se to neopakovalo.... Ten sikula nahral php soubor s nejakym virem s koncovkou jpeg - soubor se pak "vypisoval" jako obrazek... nemohl se ale tak spustit, i kdyz antiviry na něj upozornovaly, takze nebyl nejak extra nebezpecnej...Kazdopadne dik za Vasi spolupraci. Pekny den, idealne bez viru :) Fr. Penkava, admin
RE: RE: Security alert
04. 06. 2013 22:52 Loomeer305 15 0
U mě hlásí antivir: PHP:Agent-BR [Trj] u obrázku http://www.midi.cz/upload/1370371981.jpeg , možná to admin dohledá.
RE: Security alert
04. 06. 2013 22:19 pavlii 15 0
Tak tak, u mě to je PHP/C99Shell.ck.92 (teda ještě jsem nevysledoval, jestli se to nějak dynamicky nemění ten název).
RE: Oprava/Servis Roland Space echo RE-301
04. 06. 2013 14:29 zelenycaj 15 0
Huceni jedne z hlav – u dvou pristroju s timto problemem jsem to "opravil" tak, ze jsem uvnitr vycistil multikonektory, kterymi je to uvnitr propojene. Na ostatni se da zkusit p. Beran. http://www.volny.cz/mgberan/
šmejd Behringer
03. 06. 2013 09:56 momentbrno 15 0
Už jsem se mockrát zařekl, že na komerční vystoupení, kde by vše mělo klapat na sto procent, si v životě nevezmu žádný Behringer, Stagg, Omnitronic a podobný šunt, a to ani káblík ani žádnou sebemenší (ale potřebnou) blbost... Já vůl zapomněl, že u jedné z nejdražších a nejlepších kytarových vysílaček vůbec používám z nedopatření (kdysi nechtěná záměna) k přijímači 9V napájecí adaptér značky Behringer. Zrovna tenhle víkend mi to párkrát vynechalo, už jsem volal z podia na zvukaře, ale chyba byla v napaječi Behringer, prostě z něj občas vypadlo napájení, asi jak byl nějaký otřes z kopáku na podiu... Pak člověk může používat nástroje a zařízení za statisíce a je to úplně na nic, když zapomene na jeden šunt ve svojí výbavě - Behringer...
14. 01. 18:57
Midi.cz nástěnka (2247)
15. 08. 15:23
KLF THE MANUAL CZ (3)
13. 08. 20:17
SOMA Cosmos (4)
08. 08. 08:49
Monitory Focal Alpha 65 (3)
18. 07. 23:50
Napájecí konektor... (2)