větší prostor pro inzerci - DOTAZ

01. 02. 2013 09:52 wave777 15 0

Uvažujeme o tom, že by se odstranila z úvodní stránky nástěnka s aktuálními komentáři a dal by se tak větší prostor pro samotné inzeráty.

Samozřejmě ne trvale - můžeme dát zobrazování nástěnky editovatelné, takže si ji sami můžete případně skrýt a v případě potřeby zase zobrazit...CO VY NA TO? odpovědi prosím na ► info@midi.cz

Odpovědět

RE: RSS ?

01. 02. 2013 09:48 wave777 15 0

ahoj, dík za dotaz...RSS: http://www.midi.cz/rss/

Velká ikona pod vložit inzerát

Odpovědět

RE: tlacitka

01. 02. 2013 09:45 wave777 15 0

ahoj, v klasické verzi velikost tlačítek u stránkování ponecháme tak, jak je - zvětšíme až ve speciální verzi pro mobilní zařízení - tu již brzy připravíme...dík za pochopení.

Odpovědět

odpovědi na pár došlých dotazů

01. 02. 2013 09:33 wave777 15 0

DOTAZ 1 ► Ahoj, stránky vypadaj pěkně, ale na monitoru s HD rozlišením vidím sotva 3 inzeráty..?

ODPOVĚĎ ► nejvíce přístupů je z rozlišení monitoru: 768x1024 pro který je náš web navržen. Další větší přístupy jsou z mobilních telefonů, pro ty budeme optimalizovat.... HD rozlišení mají cca do 5% přístupů - kdyby se web roztahoval dle monitoru, počet zobrazených inzerátů to ale stejně nezvětší ► Spíš jsme uvažovali o tom, že by se odstranila z úvodní stránky nástěnka s aktuálnímio komentáři a dal by se tak větší prostor pro samotné inzeráty.

Samozřejmě ne implicitně, ale můžeme dát zobrazování nástěnky editovatelné. CO VY NA TO?

DOTAZ 2 ► Chybí odkaz "vše" pro zobrazení inzerátů bez filtru.

Sice funguje kliknutí na home vlevo nahoře, ale prostor tam na to je a bylo by to přehlednější.

ODPOVĚĎ ► Všechny inzeráty se zobrazí, když se klikne na "Hledat" bez zadaných parametrů: http://www.midi.cz/vyhledavani/

Odpovědět

RE: RSS ?

01. 02. 2013 09:25 wave777 15 0

díky, odpovíme asap.

Odpovědět

RSS ?

01. 02. 2013 03:46 dj_sampler 15 0

Jak je to s RSS? Na mobilu (android) mi přestaly chodit aktualizace RSS ve čtečce :-(

(Samozřejmě před několika dny, v souvislosti s přechodem na novou verzi midi.cz)

Odpovědět

tlacitka

31. 01. 2013 23:29 Pytkin 15 0

tlacitka strankovania (sipka do lava / do prava) by mohli byt trosku vacsie .. . tazko sa mysov triafaju ..

Odpovědět

další plánované úpravy_INFO

31. 01. 2013 20:19 wave777 15 0

během příštího týdne ještě ńa základě Vašich připomínek upravíme pár detailů, např. cenu přesuneme zprava doleva, to kvůli hledání v mobilu - při zvětšení se odsunula mimo viditelné pole...dále všechny aktivní odkazy budou značené jednou barvou (červeně), všechna tlačítka (registrace, VIP, soc. sítě, atd přesuneme na pravou stranu, zmenšíme prostor pod nástěnkou, atd. ...můžete se podívat na přibližný návrh tady: http://i48.tinypic.com/2quou3t.png

Odpovědět

Dík za názory

29. 01. 2013 17:04 wave777 15 0

Dobrý den, díky za názory, ale některé věci, jako např. rozdělení do kategorií už teď nebudeme měnit. Naopak některé grafické prvky ještě doznají v průběhu tohoto týdne změny - právě s ohledem na přehlednost.

Byli bychom rádi, abyste si prosím uvědomili, že vývoj stránek testovalo x lidí a to i z okruhu uživatelů midi - a třeba právě požadavek na trochu jiné utřídění a rozšíření kategorií byl dost frekventovaný...jasně, ne každý si hned zvykne na nový vzhled a trochu jiné rozmístění, ne každý se prostě shodne v každém detailu - vylepšovat by se dalo donekonečna, ale důležité je teď vše odladit. Inzerovat se ale myslím dá i nadále dobře - a to je hlavní :) Přibyla spousta nových užitečných funkcionalit, které postupně objevíte, další ještě plánujeme. Ok, nebudu se dál rozepisovat - prostě díky za pochopení, za Vaši toleranci a zachovejte nám prosím svoji přízeň :) ...Vaše názory týkající se webu prosím posílejte raději přímo na: info@midi.cz - budeme se jimi zabývat.

Odpovědět

rubriky - názor, tak mě hned neupalte

29. 01. 2013 15:32 audios 15 0

Bude-li každý šroubek mít vlastní rubriku, nenajde se nic, takových inzerátů jako na ebayi tu není, myslím že by stačilo ozvučení/nahrávání pro techniku a nástroje pro muzikanty, potom shánění lidí všeho druhu, sdělení nikam nepatřící a placené inzeráty. Rozhodně bych zrušil software, je tu vyhledavač. Je sice hezké pro VIP opakování inzerátů každých 8 hodin, ale to už tam nebude žádný jiný. Další věc - grafika. Dneska je moderní všude bílá ale je to naprosto nečitelné, navíc větší mezery ze svázaného textu dělají rozvleklý formát. Cena se musí hledat, dříve jsem koukl na inzerát a všechno bylo na očích. Současné dělení rubrik znamená že buď musím projít vše postupně nebo vše vůbec, ale pak třeba budu vidět i kapely nebo nástroje. Stránka po 40 je fajn. Dobré by bylo vázání na IP a mohly se načíst napoprvé jen inzeráty od poslední návštěvy. Také by šlo seskupit inzeráty od jednono subjektu pod jakýsi společný titulek, většinou to budou věci podobné povahy a hlavně se nikdo nebude muset prokousávat množstvím inzerátů, které nechce nebo naopak by je musel shromažďovat. Jestli někdo má nutkání se k tomu vyjádřit, tak k návrhům, jestli vyhovují nebo ne, ne ke mě.

Odpovědět

k dotazu na téma "Parametry vyhledávání"

29. 01. 2013 11:33 wave777 15 0

Vyhledávání bylo upraveno. Díky této úpravě (viz dotaz níže) lze použít např. http://www.midi.cz/vyhledavani/?search=Boss

nebo i s možností omezit na hledám / nabízím... tenhle odkaz dostanete při kliknutí na listování...

-----

Jméno: jakub

E-mail: filotest@gmail.com

Zpráva: Dobrý den,

kvituji změnu vzhledu MIDI.cz, ta je rozhodně k lepšímu, ale měl bych jedu kritickou poznámku k vyhledávání: ve starém GUI byly parametry vyhledávání uvedeny v URL, takže se daly uložit jako přímý link. Např. hledám inzeráty obsahující slovo "Boss", které jsou max. týden staré. V novém GUI jsou parametry skryté, je to trvalý stav? Jak tedy lze vygenerovat přímý link pro konkrétní hledání? Měl jsem tři, čtyři klíčová slova, přes která jsem hledal a rád bych měl stejný komfort i v novém rozhraní.

Děkuji za odpověď.

Jakub

Odpovědět

RE: hledám

29. 01. 2013 10:52 wave777 15 0

UPRAVENO, dík za dotaz.

---------

Při filtraci inzerátů na hledám a dojdu na spodek stránky, zvolím stránku 2 a ta se přepne na vše. Nejde to nastavit abych mohl pokračovat i na dalších stránkách přes filtr hledám?.

Odpovědět

RE: Aktivní inzeráty

29. 01. 2013 10:45 wave777 15 0

Díky za hodnocení a hlavně za dobrý nápad - změníme to tak, jak navrhujete.

Odpovědět

Aktivní inzeráty

29. 01. 2013 08:54 StD 15 0

Hola! Nová grafika pěkná, celkem přehledná, myslím, že si člověk zvykne rychle..

Jenom detail- chci se podívat na další aktivní inzeráty daného uživatele- kliknu na jméno a hodí mě to na jeho hodnocení a aktivní inzeráty se objeví v polovině stránky mezi hodnocením...

Tady bych to asi prohodil- inzeráty (imho důležitější údaj) dát nahoru, zajímá-li mě hodnocení, kouknu se níž...

Jináč pěkná práce, ať se daří!!

Odpovědět

RE: Rozmístění údajů pod inzerátem

29. 01. 2013 00:40 wave777 15 0

díky, podíváme se na to...jinak jak píšeš, je to hlavně o zvyku...já mám tu výhodu / nebo nevýhodu? / že znám midi hrozně dlouho a tak jsem s tím taky chvilku válčil...ale netrvalo to zas tak moc dlouho :) dobrou, dík za pomoc...a za pochopení.

Odpovědět

Rozmístění údajů pod inzerátem

28. 01. 2013 23:33 Tudy 15 0

Při rychlým projíždění inzerátů na mobilu, je trochu nepraktický umístění ceny v pravým dolním rohu. Abych na té malé obrazovce viděl aspoň kousek obrázku a název inzerátu, musím to mít trochu nazoomovaný a pak není vidět cena. A co si budeme povídat, i cena občas nakopne ke koupi :-)

Kdyby byla tučně pod údaji o prodávajícím, bylo by to praktičtější a přehlednější.

Jinak dojem ze vzhledu dobrý a docela mě překvapilo, že ač jsem konzerva a nerad si zvykám na nový věci, tak tohle mi po estetický stránce sedlo rychle.

Po funkční stránce je to pro mě trochu horší a zatím v tom plavu. Ale vše je jen otázka zvyku.

Ještě jedna technická: v IE8 jsou z některých obrázků vidět jen kousky a až po jejich rozkliknutí a zavření detailu se u inzerátu objeví správně.

Odpovědět

28. 01. 2013 18:22 wave777 15 0

určitě to půjde, upravíme to asap.

Odpovědět

28. 01. 2013 17:22 wave777 15 0

předám programátorům a dáme Vám vědět...

Odpovědět

hledám

28. 01. 2013 17:15 fialka 15 0

Při filtraci inzerátů na hledám a dojdu na spodek stránky, zvolím stránku 2 a ta se přepne na vše. Nejde to nastavit abych mohl pokračovat i na dalších stránkách přes filtr hledám?.

Odpovědět

RE: RE: hledám/nabízím

28. 01. 2013 15:36 wave777 15 0

tak ikonky ► a ◄ tam už jsou...myslím, že to při základní orientaci výrazně pomohlo! jinak rozšířili jsme počet zobrazených inzerátů na jedné straně z původních deseti na čtyřicet...i to je myslím lepší, nemusí se tak často klikat na další stranu...

Odpovědět