RE: montáž Keyboardu na zed

16. 02. 2013 18:01 wave777 15 0

IKEA :)

Odpovědět

montáž Keyboardu na zed

16. 02. 2013 16:57 bassphunk 15 0

Zdravím,

nemate náhodou nějaký tip pro montáž syntezátoru na zeď ?

děkuji

J.

Odpovědět

re.: submenu

10. 02. 2013 15:16 Lugany 15 0

Také zastávám názor - čím méně tím lépe.

Fakt je že inzerent by měl sám vědět že Korg KP3 není bicí automat i když umí "bubnovat" což umí i klávesy typu workstation ale že spíš patří mezi efektové procesory nebo samplery a zv.moduly.Jen člověk musí procházet tři kagorie než najde to co hledá a kolikrát ho nenapadne že by KP3 nebo MPC 500 mohlo být mezi "bubnama "

Odpovědět

RE: menu

10. 02. 2013 12:33 xmota 15 0

A jaký by byl účel toho dělení do sub-menu? Pokud inzerát vkládám, tak by mě to jenom otravovalo, pokud vyhledávám tak mi klávesy a zvukové moduly bohatě stačí. Těch položek tu není milion a člověk potřebuje odfiltrovat jenom tu hromadu hi-fi komponent, aby se ocitl mezi hudebními nástroji ... resp. oddělil kytary od bicích a kláves. Myslím, že to je smysl těchto kategorií a ne nějaká encyklopedická compliance ;) Za mě čím méně tím lépe.

Odpovědět

RE: nove midi

10. 02. 2013 10:34 wave777 15 0

Nuxx: ano, mohlo to dopadnout hur :-) jeste pred spustenim midi.cz testovalo x lidi, vetsinou dlouholetych uzivatelu a tak jsme meli moznost se spolehnout na nazory tech, kteri meli stare midi doslova "pod kuzi" - jinak je jasne, ze vzdy to chvili trva, nez si clovek na neco noveho zvykne, ale pokud ta zmena pak prinese i neco, co poslouzi lip, tak pak je to ok :-) dik za komentar! M

Odpovědět

RE: menu

10. 02. 2013 10:33 wave777 15 0

dobry den, dekujeme za vas nazor, ale na usporadani menu zatim nic menit nebudeme.

Odpovědět

nove midi

10. 02. 2013 10:04 nuxxx9 15 0

tak jen pisu ze jsem si uz na novou tvar midi.cz zvykl, chvilku to trvalo ale ted uz vcelku vim kam sahnout...velmi ocenuji moznost hodnoceni inzeratu a komentaru. Jen tak dal! Zdravi Nuxxx

Odpovědět

menu

09. 02. 2013 14:36 Lugany 15 0

Dobrý den všem,nový vzhled webu je opravdu povedený ale uvítal bych lepší menu a submenu,konkrétně rozdělení kategorie "klávesy ,zvukové moduly" (pokud by byla třetí úroveň submenu by bylo ideální)ale pokud je to takhle tak by měly zahrnovat samplery a sekvencery protože většinou sampler je zároveň sekvencer,rozhodně nepatří do kategorie bicích automatů.Stejně tak stačila by kategorie "studio-recording"která by zahrnovala zvukové karty,HW recordery,monitory,mixy ale mikrofony a sluchátka.Myslím si že staré menu bylo přehlednější.Všímám si že spousta lidí tady v tom tápe a samplery se bjevují ve více kategoriích.Nevím jestli už to tady někdo psal,protože celou diskusi jsem nečetl,pokud ano tak se omlouvám.Děkuji.

Odpovědět

RE: RE: Další změny

09. 02. 2013 10:36 wave777 15 0

pánové, to nás těší, děkujeme! (MP za celý tým X Production)

Odpovědět

RE: Další změny

08. 02. 2013 20:43 markuc 15 0

Za sebe a snad i za jiné velký dík za tu spoustu práce, je to prostě super !!!

Odpovědět

Další změny

08. 02. 2013 11:53 wave777 15 0

Vážení, jak jste si možná všimli, během včerejška a dneška došlo ještě k dílčím změnám, změnil se vzhled - některé prvky jsou teď přehledněji uspořádány, všechny odkazy jsou červeně, takže se v nich lépe vyznáte...přesunula a zvýraznila se cena, teď i na mobilních zařízeních se dá lépe orientovat ...a optimalizovalo se zobrazování fotek plus ještě x dalších maličkostí...věřím, že teď už jsou stránky opravdu pěkné a funkční, samozřejmě časem ještě plánujeme další vylepšení a nové prvky...o tom Vás včas budeme informovat.

Každopádně VELKÉ díky všem, co nám v tomto meziobdobí (od přechodu k novému vzhledu až po tuto druhou optimalizaci) posílali své názory. DÍK!!!

Odpovědět

RE: nove sipky

08. 02. 2013 11:46 wave777 15 0

dik, snazili jsme se to jeste celkove vyladit :)

Odpovědět

nove sipky

07. 02. 2013 17:58 Pytkin 15 0

nove sipky su skvele ! :)

Odpovědět

RE: sipky

04. 02. 2013 20:23 wave777 15 0

ahoj...ok, neco s tim udelame...ted jsem to konzultoval, a

zvetsime paddingy. pak by to melo fungovat lip :) dik a mej se fajn.

Odpovědět

sipky

04. 02. 2013 15:28 Pytkin 15 0

sipky nechajte ako su , ale zvacsite zonu pod nimi ... vizualne to bude vyzerat rovnako , a lepsie sa na to bude triafat ..

Odpovědět

RE: fotky a šipky

04. 02. 2013 11:24 wave777 15 0

dobrý den, díky za připomínky, nemáme ale zatím žádnou další zprávu o tom, že by se někomu fotky špatně zobrazovaly...jediné, co mě napadá, že to může dělat nějaká stará verze Exploreru....takže pokud je to třeba IE8, tak koncem tohoto týdne/začátkem příštího, až budeme optimalizovat na novou verzi, tím by se to mělo vyřešit...stránkování už zvětšovat nebudeme, je podle našeho názoru dostatečné.

Odpovědět

fotky a šipky

03. 02. 2013 20:27 analoger 15 0

Pod WIN XP se nějak špatně zobrazují fotky (je vidět jen kousek) - rámeček pro fortku je ale ok.

Chtělo by to zvětšit aktivní zonu pod šipkama - hlavně next page

Odpovědět

RE: RE: RSS ?

01. 02. 2013 19:38 dj_sampler 15 0

Jasně, ikonu jsem viděl. šlo mi o to, že dříve mi příspěvky přes RSS chodily a po změně přestaly chodit. Přidal jsem tedy kanál do telefonu znova a už to jede. Nechápu (adresa je totiž stejná), ale po novém přidání to prostě jede..

Díky :-)

Odpovědět

RE: RE: větší prostor pro inzerci - DOTAZ

01. 02. 2013 18:38 wave777 15 0

dík, Tudy, ještě to vyhodnotíme, špatnej nápad to není...

Odpovědět

RE: větší prostor pro inzerci - DOTAZ

01. 02. 2013 11:20 Tudy 15 0

Byl bych pro možnost "zobrazovat 4 poslední komentáře"

Zase tak často komentáže nepřibývají a takhle by bylo možný být IN a přitom mít víc prostoru pro inzeráty

Odpovědět