Téma
zesík pro subbasy
27. 05. 2011 11:11 millano 15 0
Zdravím ve spolek,
lidičky, nevěděli by ste prosím o někom kdo shání zesilovač ? nejlépe pro subby. Musím bohužel prodat aparaturu, bedny jsem udal do klubu, kde jim původní vyhořeli ( hluchý dj a silné zesilovače... ).
k tomu zesilovači: v můstku dává 2500W RMS do 4R a 1200W RMS do 8R , jsou to robustní zesilovače s předymenzovanými koncovými stupni s klasickým napájením, žádná H třída, je to poctivá klasika. Porovnáváno s QSC RMX2450 který byl naprosto roznesen na kopytech, mnou nabýzený zesilovač je vhodný na openair akce, je robustní a má samozřejmě předimenzované chladiče. s těžkým srdcem nabízím za 11.000,- včetně dopravy. Jenom cena materiálu byla přes 15000,- , budu se stěhovat a potřebuji peníze na zařízení bytu. kontakt a bližší info na tel. 607 273 321
Milan
Taky som neodolal..
21. 05. 2011 14:48 Miki23 15 0
..a Trident je za pětinovou cenu dodnes u mě.
Jeden rozbitý se prodal v únoru v německu za 13 a druhý v dubnu v usa za 39000. Běžná cena je tak okolo těch 35, za 99 je to nemyslitelné:)
Re. Poslusne hlasim ...
20. 05. 2011 13:09 midimidi 15 0
Svejk: a je důvod něco měnit ? Osobně si myslím, že ty inzeráty s komentáři jsou fajn nápad. Sem chodí fakt hodně lidí sledovat inzerci a pokud někoho zajímají komentáře, tak si je jednoduše rozklikne, pokud ho nezajímají, tak je prostě ignoruje. Diskuze jako taková funguje na Ezone, ale myslím, ža tam chodí méně lidí než sem.
Rhodesik: Igore, možná se budeš divit, ale já skoro vždy prodám za tolik, kolik mám v inzerci. JP8 je jiná kapitola, ten, pokud je v dobrém stavu, tak se dá prodat vždycky dobře a není potřeba dělat slevu. V podstatě není potřeba ho ani inzerovat, stačí mail pár známým (ještě jednou díky Tobě za tip) a je vyřešeno.
Někdo tady maže inzeráty a komentáře
20. 05. 2011 11:17 midimidi 15 0
Zdravím HonzuReze a Lowpasse. Nerad bych, aby tato diskuze sklouzla k nějakým urážkám. Jen pro svejka na vysvětlenou, to co si označil jako moudra, pro Tebe možná nedůležitá, jsou pro mnoho lidí co sem chodí (a znám jich možná desítky, chodím sem ještě od dob Citadely) zajímavá. Přimlouval bych se za to, aby se vůbec žádné inzeráty (s vyjímkou vulgarit) nikomu zde nemazaly. To že někdo označil v komentáři u inzerátu prodáno, může být pro jiného dobré vodítko, co se týče reálné prodejní ceny toho kterého nástroje. Ještě poznámku k urážkám, pokud si vzpomínám na diskuzi o Antaresu, byla místy ostrá, jednalo se o dost citlivý obchod pro jednoho sběratele z Prahy, ale byl jsem tehdy hodně rád, že nikdo nikoho neurážel.
Někdo tady maže inzeráty a komentáře
19. 05. 2011 12:43 midimidi 15 0
Za křik (vykřičník) se omlouvám, to mi nedošlo, ale jako křik jsem to nemyslel. Mě ani nejde o to, že to někdo vymazal, spíš se mi nelíbí jakým způsobem. Očekával bych alespoň na mail krátkou zprávu co jsem udělal špatně. Už jsem tedy pochopil, že se administrátorovi nelíbily moje komentáře, že je nástroj prodaný a připomínka, že jiný nástroj je ještě na prodej. Dobře tedy. Byl si to tedy Ty svejku ? Jinak pod sbírkou analogů bylo mnoho napsáno o údržbě a opravách starých synťáků. Toho je taky škoda. Chodím sem hodně dlouho, už od Citadely, ale admin mi inzeráty vymazal nyní poprvé.
Dalibor Kopp
re: re: Někdo tady maže inzeráty a komentáře !
19. 05. 2011 10:29 Miki23 15 0
Tak se musím Dalibora zastat, jelikož inzerát k Antaresu by mu moc jako propagační materiál moc nepomohla, je to tak moc raritní nástroj, že dost pochybuji, že sám Dalibor jej ještě někdy sežene (a to je co říct) nehledě na to že kdyby ano, nabídl by jej sem.
Přitom zrovna u zmíněného inzerátu byla velice pěkná a věcná diskuze se samotným konstruktérem VÚRT a pár nadšenci, že teď lituji, že jsem si ji neuložil dřív. Inzeráty a diskuze k nim rozhodně nemohly být považovány za **zajebávání** tohoto serveru.
Někdo tady maže inzeráty a komentáře !
18. 05. 2011 23:06 midimidi 15 0
Milý švejku, neřvu, jen jsem se slušně zeptal. Nejsem to já, kdo tady zajebává inzerci stokrát opakovanými, předraženými nabídkami. Hodím do inzerce, prodám a nahlásím, že je prodané. Pak obvykle během cca měsíce smažu. Některé jsem ale na přání několika zdejších guru nechal, protože k nim byly zajímavé komentáře zasvěcených. Bohužel, jsou pryč. V klidu, o nic nejde.
Někdo tady maže inzeráty a komentáře !
18. 05. 2011 22:26 midimidi 15 0
Dobrý večer. Dnes mi tady na midi.cz někdo smáznul starší inzeráty. Vše bylo prodané, ale byly k nim zajímavé komentáře, kterých je škoda (Antares, staré analogy apod.). Kdo to byl a proč to udělal? Očekával bych alespoň stručné vysvětlení na mail, pokud jsem porušil nějaká pravidla. Dalibor Kopp.
prosba
16. 05. 2011 13:29 blofeld 15 0
Zdravím přátele muzikanty, pomůže mi někdo s identifikací téhle skladby http://www.uloz.to/9021210/04-stopa-4-mp3 díky!
Koleda
25. 04. 2011 09:21 roumen 15 0
Midi midi doprovody, dejte zvuky malovany, nedate li malovany,dejte aspon syrovy, drzim akord durovy tak nejak asi samohrajkari mrskaji sve samohrajky, nevim jak to delaj majitele syntu a analogu?
re: obchody a Nigerie
22. 04. 2011 11:14 tonton 15 0
Podotýká, že jim až tak moc o to zboží nejde, spíš to ty údaje k účtu. Strávil jsem nějaký čas v JAR a vím, že Nigerijci dělali a dělají počítačové podvody, ale jde jim o to dostat se k údajům o účtu. Vzhledem k fungování pošty v Africe - a to mluvím o Johannesburgu - a délce doručení a tomu, jak zásilky docházejí a co v nich je, bych celkem vyloučil, že jim jde především o zboží. A nedoporučuju ani moc komunikaci kvůli phishingu. Nigerijci jsou v JAR jedni z nejbohatších a peníze celkem bezostyšně rozhazují s holkama.
MACHINE
18. 04. 2011 08:09 edgemaster 15 0
Nedavno tu nekdo prodaval Machine od Native Instruments nemate nekde na nej kontakt? Diky.
tak to je dobre :)
14. 04. 2011 13:08 dendy 15 0
tak to je vtipne :-)) este myslim niekto niekde pisal (neviem ci tu na midi.cz), ze im raz takto poriadna nasral do pohara od zavaranin a poslal im to :-))) ti museli riadne kukat ked to rozbalili :-)))
obchody a Negerie
14. 04. 2011 10:04 momentbrno 15 0
nejprve požádají o iban, swift a další údaje k platbě, pak vám pošlou vymyšlenou zprávu, že jejich banka musí uvést jako kod platby číslo zásilky, takže musíte zboží odeslat a poslat jim podací číslo, aby jejich banka mohla podací číslo uvést jako variabilní symbol. Kdo jim to pošle a nahlásí číslo zásilky, možná dostane ještě 1-2 maily, že buď je vše v pořádku a platbu musíte dostat během dne nebo častěji, že je něco špatně uvedeno a platbu nelze provést. Pak přestanou komunikovat, vaše zboží je nevratně někde v té černé podvodnické prdeli a peníze nikde.
Já se už dlouho bavím tím, že si pár emailů vyměním a pak zaútočím já - třeba že mi dali špatnou adresu a zásilka se mi vrátila a postupně je přitom pošlu do prdele, končí to maily o parchantech a pro jejich rodiny o různých zvířatech s přívlastky z těch nejsprostších výrazů co v angličtině znám a já naopak od nich dostávám podobné maily, kde slovo FU*K výrazně převažuje. Je to lepší zábava než facebook a jakýkoli chat :-))
Jinak jsem zjistil, že tito podvodníci nejsou z Afriky, ale z východu - prokazatelně Rusko a Bulharsko, žádná Kanada ani západní Evropa a v Nigerii pravděpodobně mají pouze doručovací adresu na nějaké členy gangu. Netvrdím, že to jsou Rusové, ale pracují z PC z těchto zemí.
re: nechapem
13. 04. 2011 14:30 milhousen 15 0
taky tomu nerozumím, je někdo, kdo se odvážil to dotáhnout dál?...
nechapem
13. 04. 2011 13:26 dendy 15 0
nechapem principy tychto nigerijskych podvodov.. ved oni sa (ak to dobre chapem) ponukaju ze zaplatia vopred na ucet, chcu len cislo uctu ... ved to sa (snad) neda nijak zneuzit nie ??? alebo im ide len v skutocnosti o to aby dostali reply z e-mail adresy a mali potvrdene ze je ziva a mohli ju zaradit do spam listu ??
14. 01. 18:57
Midi.cz nástěnka (2247)
15. 08. 15:23
KLF THE MANUAL CZ (3)
13. 08. 20:17
SOMA Cosmos (4)
08. 08. 08:49
Monitory Focal Alpha 65 (3)
18. 07. 23:50
Napájecí konektor... (2)