Téma
re: Kupec z Nigerie
13. 04. 2011 08:14 milhousen 15 0
Ahoj, já teda jo...:
Thanks for your fast reply...Am Anders Leos presently now in Canada
and am willing to buy this item for our Client who was on a Business
trip to Nigeria okay.
Am ready to pay you 1500euro for the item plus the postage cost via
Czech Post Office (www.cpost.cz) to him in Nigeria ok..
Below is the delivery shipment address :
Name : Koladey Opeyemi
Address : 16,Folagbade Way
City : Ijebu Ode
State : Ogun
Country : Nigeria
So, i wish you could sell the item for me and reply with your bank
account details for the payment to be made ok.
Regards, Anders Leos.
Kupec z Nigerie
12. 04. 2011 16:12 marek678 15 0
Taky dostavate takove nabidky.))
Thanks for your fast reply...Am Anders Leos presently now in Canada
and am willing to buy this item for our Client who was on a Business
trip to Nigeria okay.
Am ready to pay you 1850euro for the item plus the postage cost via
Local Post Office to him in Nigeria ok..
Below is the delivery shipment address :
Name : Koladey Opeyemi
Address : 16,Folagbade Way
City : Ijebu Ode
State : Ogun
Country : Nigeria
Zip Code : 234037
Telephone : +2348070989066
So, i wish you could sell the item for me and reply with your bank
account details for the payment to be made ok.
Regards,
Anders Leos.
Korg Trinity - Korg M3
11. 04. 2011 15:09 ch4ser 15 0
Chtěl bych se zeptat, jeslti se tu nenajde někdo kdo byl majitelem jak Korg Trinity, tak Korgu M3. Zajímalo by mĚ srovnání klaviatury(61 key). A nějaká osobní zkušenost a pochvala k těmto nástrojům. Vlastním už dlouho Trinity, některé zvuky jsou naprosto vynikající, kvůli kterým jsem je dlouho nedával pryč, nicméně do roku bych je chtěl vyměnit za Korg m3, popř kdyby byly finance tak i za Kronos.
Díky všem kdo se podělí o zkušenosti a odpovědi.
Prophet
04. 04. 2011 22:31 marek678 15 0
Zdar bejci, chci se s váma jenom podělit o radost, že mám za sebou víkend ve studiu mimo jiné taky s Prophetem 08 a že z toho nástroje docela fičím. Byť to není nejlevnější srandička, určitě bych ho, být váma, seriózně zvažoval jako druhý nástroj:))
re: X50
02. 04. 2011 23:03 ch4ser 15 0
X50 vlastním tak udělám trošku přehled.
Je pravda, že klaviatura je horší. Je to slabší odnož Korgu TR.
Zvukový rejstřík je směs zvuků z Triton classic, LE, a Karma. Od TC a Karmy je rozdíl znát kvůli 1 Insert efektu. Po 3 letech používání Korg X50 nikde zatím nic nevrže, všechno funguje jak má, jak klaviatura, tak ovladací prvky, nic není potřeba nějak silněji mačkat.
Jeho výhody jsou že je lehce přenosný a cenově dostupný, takže je vhodný hlavně pro mladé muzikanty nebo jako druhý nástroj, například kvůli zvukům z HI syntézy.
Jde do něj dostat většina PCG souborů co jsou na netu pro Tritony. Zvuk taky dost záleží jaké máte repro. Pokud budete mít opravdu fekální repra, tak nepomůže ani super nástroj.
Nakonec ke klaviatuře a zmíněné přesnosti hraní. Klaviatura mě postupně naučila mít přessný stisk a cit se trefit kam potřebuju. Takže když přesedláte na lepší klaviaturu, tak vám to jde samo.
Spousta lidí mi tu bude určitě oponovat různýma alternativama, ale pokud chce někdo Korga, a nemá dostatek peněz a chce nový nástroj tak nevidím problém. Pokud kvalitně hraje bez problémů s tím, že by přechytával klávesy, tak mu horší klaviatura ani nepřijde.
Oproti Korgu Triton LE jsou zvuky daleko vytříbenější, hlavně strings a Stereo piano.
X50
01. 04. 2011 13:53 paganini66 15 0
Nevlastním, ale měl jsem šanci se s ním potkat. Moje dojmy z krátkého kontaktu s X50:
1) co vidím: malé, lehké, nezabírá moc místa, přehledně řešený panel...
2) co cítím po dotyku: bídná klaviatura, tady se patrně nejvíc šetřilo, zcela jistě by se vešla i modulační kolečka normální velikosti, pidi kolečka nic moc...
3) zvukově příjemný, vzorky prý z Tritonu, kvalitu převodníků si netroufám hodnotit - zrovna neleželo vedle nic s čím srovnávat (ideálně Triton), ale zvukově to rozhodně není průšvih, ale jako bombu co by mě ohromila to také nazvat nemůžu...
Závěr: Jako druhý nastroj na stojano pro nějaké plochy, mizerná klaviatura nepříjemně ovlivňuje hlavně rytmickou přesnost hraní, ale to může být opravdu jen můj pocit daný potenciálem a dovedností klávesáka. A já nejsem žádný velký klávesák, jsem jen houslista, tak co do toho kecám, ře... :-)))
SERATO POMOC
24. 03. 2011 11:06 Noziss 15 0
Můj problém spočívá v tom, že když chci podle návodu serato nakalibrovat, tak jakmile položím jehlu na vinyl začne mi to reagovat na veškeré okolní zvuky (dotek na mix, dupnutí, dokonce snad aj mluvení:-( a zaboha s tím nemůžu nic udělat(spíš nevím jak). Díky za všechny rady a nápady
Který nástroj je větší?:)
23. 03. 2011 11:08 fender17 15 0
Jinač se mi líbí ten rozhovor dvou klaviatur cca 4:15 :)
feature=fvwrel
QS 300
22. 03. 2011 14:09 MOUCHA 15 0
Dnes jsem tu žádal o radu s QS 300. Díky Acerovi se diskuse stočila na rosismus, se kterým neměla nic společného, tak jsem inzerát smazal. Všem co mi poradili díky.
POZOR PODVODNIK
17. 03. 2011 12:08 momentbrno 15 0
Jen bych chtěl upozornit všechny slušné uživatele na midi.cz a také místního admina aby s tím už konečně něco udělal, na uživatele s nickem *rhodesik* - bezdůvodně, bez projevení zájmu o vámi nabízené zboží a bez uzavření obchodu zde rozdává negativní hodnocení jak se mu zalíbí a píše takovéto komentáře do hodnocení:
Komenáře kupujících
Autor: RhodesikRating ( 5 )
Datum: 17. 3. 2011 v 11:34 hod.
Hodnocení: negativní (koupě od prodávajícího)
Nadpis inzerátu: Yamaha S900 + gigbag
Text hodnocení:
Datum: 17. 3. 2011 v 11:32 hod.
Hodnocení: negativní (koupě od prodávajícího)
Nadpis inzerátu: Yamaha S900 + gigbag
Text hodnocení:
Inak sa hodnotit neda ... :-(
Datum: 17. 3. 2011 v 11:31 hod.
Hodnocení: negativní (komentář k prodávajícímu)
Text hodnocení:
Neskutocny taraj! Ferdo mravec mal Truhlika a midi.cz ma Momenta.
Datum: 17. 3. 2011 v 11:26 hod.
Hodnocení: negativní (komentář k prodávajícímu)
Text hodnocení:
Zakomplexovany nacionalista. Nedoporucujem s tymto volom obchodovat.
re: Brooklyn Organ Synth Orchestra
14. 03. 2011 22:14 mendelsson 15 0
Na ja, syntezátory byly odjakživa doménou žen, marná sláva. Všichni známe jejich slabost pro staré věci, a obzvláště techniku..! Ta jejich sběratelská vášeň... nejraději by to harampádí měly všude po bytě. Ještě že my, rozumní muži, jim ty krámy občas tajně vyhodíme do kontejneru!
CT 2 dnes o klávesách
11. 03. 2011 18:11 Basil 15 0
Perfektní dokument o vývoji kláves včele s Moogem
POZOR ZLODĚJ
02. 03. 2011 01:57 Beryspaja 15 0
Všichni POZOR na týpka jménem Jiří Grulich (dj Altec) Je to zloděj. Dluží něco přes 3000kč za techniku!!!!
14. 01. 18:57
Midi.cz nástěnka (2247)
15. 08. 15:23
KLF THE MANUAL CZ (3)
13. 08. 20:17
SOMA Cosmos (4)
08. 08. 08:49
Monitory Focal Alpha 65 (3)
18. 07. 23:50
Napájecí konektor... (2)