Téma
RE: jen pro zajímavost
11. 06. 2015 15:18 Amorph 15 0
hustý, to jsem netušil, že to je až takovej magor.
jen pro zajímavost
11. 06. 2015 15:03 admin 15 0
Jméno: countrymetalman
Zpráva: Zabanování mého účtu z vámi uvedených důvodů je v rozporu s článkem 17, odst. 2 a 4 Listiny základních práv a svobod zaručenou Ústavou České republiky. Pokud mi nebude účet neprodleně obnoven, podám trestní oznámení na provozovatele portálu www.midi.cz a upozorňuji, že v tomto případě se dle Trestního zák. nejedná o přestupek, ale naplněnou podstatu trestného činu.
Každý má právo vyjadřovat své názory, pokud nejsou omezeny výslovně zákonem.
RE: RE: RE: Roland JD-XA - test
10. 06. 2015 13:51 wave777 15 0
jasně, to je v pohodě, jen můj názor... někdo to možná vidí a slyší jinak :) podotýkám, že definitivní názor si udělám, až ho budu mít pod rukama, což bude někdy koncem července...
RE: RE: Roland JD-XA - test
10. 06. 2015 12:25 velan 15 0
Dal som to tu len kvôli analogovým nadšencom, analogy sú už trochu mimo mňa.
RE: Roland JD-XA - test
10. 06. 2015 11:28 wave777 15 0
no nevim nevim, ta videa zneji divne, i ten analog engine...samozrejme bych byl rad, aby Roland opet navazal na eru skvelych nastroju JUNO, JUPITER, ale treba i JD-800, ale tohle je pro moje usi celkem humus :)
Roland JD-XA - test
10. 06. 2015 10:34 velan 15 0
Děti! Táta se Vám vrátil! ( citát F.R.Čech ) Zdá sa, že Roland sa vracia do starých koľají!
http://www.muzykuj.com/testy/instrumenty-klawiszowe/roland/roland-jd-xa-test,554.html
RE: RE: RE: Žádost na Admina
01. 06. 2015 13:01 Querd 15 0
Pavouci prchaji z hradeb PA, chlupy se jezi z pure vintage soundu. . Moment, to Coutry hraje na obstarozny Moog pravackou kila drzic na pravy japan Roland levackou.
Já
01. 06. 2015 12:57 Vlkous 15 0
měl vždycky pocit, že jednou už ho to přestane bavit a přizná, že si z nás všech dělal tak trochu prdel a že z duše nenávidí XP-30.
RE: RE: Žádost na Admina
01. 06. 2015 12:51 nuxxx9 15 0
Tak sorry, Lowpassi, já jen skouknul registraci a vzpomněl si že tu "úžasnouA1čku" tady country marně nabízel tak mně to trklo že to bude asi on...ale je samozřejmě na adminovi jak to bude chtít řešit..
BTW: nebude se Vám stýskat po sokratovském vyargumentovávání countryho nesmyslů..?:-) Obdivoval jsem hluboce Vaši bezmeznou trpělivost! Pěkný den. Nuxxx
Žádost na Admina
01. 06. 2015 12:39 nuxxx9 15 0
Prosím o prověření uživatele "moog", profil zřízen dnes, historie nula, vzhledem k nabízenému artiklu se tak trochu domnívám, že jde o další nick uživatele country, momentbrno a radej. Děkuji za ochotu a přeji pěkný den. Nuxxx
RE: RE: RE: RE: RE: Diskusie
01. 06. 2015 08:46 nuxxx9 15 0
Díky Admine, jsem přesvědčen že nám tu opravdu chybět nebude! Už jen počet pseudoidentit a účel ke kterým je používal svědčí o jeho lidských "kvalitách", neřku - li o odbornosti kterou tu proklamoval.
Pěkný den. Nuxxx
RE: RE: RE: RE: Diskusie
01. 06. 2015 08:03 admin 15 0
A ještě do třetice výčet dalších identit, které tu "country" používal: misha, mig3, john05. U každé z nich se vždy v rámci diskuze navážel do prodejců, především zpochybňováním cen a kvality zboží. Myslím, že chybět nám tu nebude.
RE: RE: RE: Diskusie
30. 05. 2015 19:10 admin 15 0
Jen pro zajímavost - IP adresa nicku "country" a "radej", který tu znovu trollil, byla stejná. A byla samozřejmě také zabanovaná.
RE: RE: Diskusie
30. 05. 2015 19:02 admin 15 0
Nebojte, my jsme si to dukladne overili, krome toho nebyla to jedina zalezitost, kvuli ktere dotycny uzivatel dostal ban. Splest se je lidske, ale tady slo spis o zpusob, jakym to bylo prezentovano. Doufam tedy, ze vse je nyni jiz jasne a diskuze na toto tema je nadale zbytecna :) S pozdravem FP
CX-3 vs. CX-3(II)
30. 05. 2015 13:51 ozzy00 15 0
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7d/KORG_CX-3_%281980%29.jpg
http://www.musik-baeurle.de/ebay/Korg_CXII_0.JPG
30. 05. 2015 13:48 KEYSTUDIO 15 0
Pane radej, keď si otvoríte tento link dole, tak zistíte že ste sa pomýlil a pokračujete v nezmysloch zabanovaného užívateľa s menom country.
Treba si uvedomiť, že novší model Korg CX-3 sa volá rovnako ako ten starý. Označenie CX-3 II nie je od výrobcu, ale od užívateľov, aby sa vedelo že ide o novší model – druhú generáciu. Odporúčal by som tým čo pochybujú, aby si porovnali ukážky mp3 v mojom inzeráte s ukážkami ktoré v linku sú hneď pod fotografiami k novému modelu tohto nástroja.
http://www.korg.it/ita/KORG/synth/bx3cx3.htm
30. 05. 2015 13:28 Vlkous 15 0
Já tedy jako první ukázky od KEYSTUDIO vidím 3 videa z youtube a vidím na nich taky drawbars NAD klaviaturou. Původní analog CX-3 je měla vlevo VEDLE klaviatury, pokud se nemýlím.
RE: Diskusie
29. 05. 2015 21:37 admin 15 0
Ano, pohár trpělivosti přetekl a uživatel country byl zabanován - ve výsledku nejen za tuto záležitost, ale i za další činnost, kdy díky více identitám mínusoval zcela zbytečně pod mnohými inzeráty (viz nedávná diskuze na toto téma). Nejsme sice žádnými velkými zastánci těchto řešení, ale v tomto případě se to sečetlo - a bylo to už za čáru. Trolly tu prostě nepotřebujeme. FP
Diskusie
29. 05. 2015 20:12 KEYSTUDIO 15 0
Diskusie k inzerátom by mali byť zaujímavé a plodné. Nemali by obsahovať osočovanie, dokazovanie názoru bez argumentov, nátlak a tiež pohŕdanie iných názorov.
Ako ste si kolegovia všimli, je tu medzi nami jeden primitív, ktorý si roky nectí tieto hodnoty. Jeho slovník je síce nie je vulgárny, ale je to blázon, čo si myslí že dĺžkou svojich subjektívnych kecov dosiahne, že musí mať zákonite pravdu. Vďaka nemu debaty ku klávesovým nástrojom končia vtedy, keď nastúpi do diskusie tento pacient. Potom to už nie je debata viacerých, ale len chorého, samoľúbeho, šialenca bez sebareflexie. Jeho príspevky odradili tých, čo pravidelne prispievali do debát, ale nemali za potreby sa rozčuľovať a odpovedať amatérovi, čo si myslí že je profesor. Toľko upozornení čo dostal od Vás, ale aj od admina, toľko argumentov čo mohol spracovať jeho mozoček, poučiť sa, ale on nie. Z hradného klauna sa teraz stáva žalobca a sudca v jednom !
V príspevkoch ku Korg CX II nazval klamárom a ďakujem adminovi že tie posledné príspevky zmazal. Tiež ďakujem všetkým, čo si ma zastali a hlavne Nuxxx, vďaka ktorému nemusím používať toľko vulgarizmov, koľko som mal v úmysle.
Nestačí, že po včerajšom zdvihnutom prste od admina pokračuje mudrlant ( citujem ) „Je nebo není to podvod, když si věci velmi dobře znalý inzerent sám přidá k nabízenému digitálnímu keyboardu ukázky vintage pure analog verze tohoto modelu? Samozřejmě, že zvuk je úplně jinde... Pokud to ale podvod není, tak tuto praktiku velmi doporučuji ! “ ?
Viete si predstaviť reakciu záujemcu o nástroj, čo zablúdi na midi.cz a prečíta si takýto komentár ?
To sa tu čaká, aby klamárov a podvodníkov označil viacerých, aby to urobil aj Vám ? Až potom prekypí hrniec ?
Preto touto cestou žiadam pána Františka Pěnkavu – admina, aby konečne a definitívne zabanoval účet country a tiež momentbrno a aby v prípade zmeny identity menovaného zabanoval aj jeho prípadný návrat na midi.cz.
Verte pane Pěnkava, že za takéto rozhodnutie Vám bude vďačná väčšina diskutujúcich.
Ďakujem.
country:
29. 05. 2015 14:10 Vlkous 15 0
Nic ve zlým, ale to je zase mlžení, tak sem proboha hoď link na tu ukázku, o které píšeš, k tomu napiš odkud víš, že je nahrána na jiný nástroj, než je inzerovaný. Nebo to zase dopadne jako s tou slavnou brněnskou zpěvačkou? Já tedy doteď nevím, kdo to byl a hledat se mi to nechce...
14. 01. 18:57
Midi.cz nástěnka (2247)
15. 08. 15:23
KLF THE MANUAL CZ (3)
13. 08. 20:17
SOMA Cosmos (4)
08. 08. 08:49
Monitory Focal Alpha 65 (3)
18. 07. 23:50
Napájecí konektor... (2)