Nikdo

29. 05. 2015 11:38 nuxxx9 15 0

o tvou lítost nestojí to mi věř...

Odpovědět

Country, běž už do p......le,

29. 05. 2015 11:21 nuxxx9 15 0

nestačilo ti co sdělil Admin na základě dlouhodobýho obtěžování zde i jinde na serverech? To opravdu musíš mít poslední slovo? Seš tady za totálního b..ba a přesně jak napsal inzerent do kterýho ses navezl, seš tady pouze trpěnej a nikdo o tvoje příspěvky nemá zájem. tak se sbal a běž dělat něco užitečnýho, třeba prudit na diskuzní fóra o korálkování. BTW: ten inzerent do kterýho ses navezl je opravdu fajnšmekr a jsem přesvědčen že by si nedovolil udělat jakýkoli podraz, on to nemá zapotřebí. Já vím že mě s mým tímto commentem pošleš do pr....le, ale na to už sem si u tebe zvykl a nevadí mi to, je mi to úplně jedno. Soustřeď se na sebe a přestaň sr..t lidi tady i jinde. Nuxxx

Odpovědět

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Keytar do USB

29. 05. 2015 08:31 Miloš Karas 15 0

ahoj.

USB USB nepojde. Chyba medzi tym nieco s ovladacmi na tie USB ako napriklad PC. IN OUT samozrejme funguje.

Existuju dva typy USB master a slave. Master je na PC a caka ze k nemu pripojite zariadenie. Slave je napr na Externom disku a caka ze ho pripojite do mastra.

USB B na keyboardoch su slave. Napr Motif ma dva USB aj master aj slave ale ani master nedokaze pripoji zariadenie bez ovladaca a preto jedine co do neho pripojite je fleshka alebo disk. Nic ine nerozozna.

Odpovědět

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Keytar do USB

22. 05. 2015 09:42 HonzaRez 15 0

Tak v návodu k Fantomu se píše o USB "sending and receiving midi messages". Takže asi nezbývá, než to vyzkoušet...

Odpovědět

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Keytar do USB

21. 05. 2015 18:29 doublejay 15 0

Funguje to tak. Třeba u X-Station je to přímo uvedeno i v návodu: „This port is used to connect the X-Station to a computer that features a USB port. It can be regarded as a special port that can send and receive MIDI information simultaneously.“ U tohoto synthu to má jistá omezení (kdy zapnout, kdy připojit), ale jede to.

Odpovědět

RE: RE: RE: RE: RE: RE: Keytar do USB

21. 05. 2015 12:21 HonzaRez 15 0

Čili otázka stojí tak, jestli jakýkoliv synťák s USB B (tak se nazývý ten zakulacený konektor) může sloužit jako slave k master klaviatuře. Podle všeho to USB k tomu vůbec není, čili má pouze mód midi out, nikoliv midi in...

Odpovědět

RE: RE: RE: RE: RE: Keytar do USB

20. 05. 2015 13:10 HonzaRez 15 0

Díky za odpovědi, kabel existuje, třeba v GME, ale otázka je, jestli to bude fungovat. Asi bude jednodušší ten midi kabel. Chtělo by to vyzkoušet, ale nemám nic podobného po ruce...

Odpovědět

RE: RE: RE: RE: Keytar do USB

20. 05. 2015 11:00 hulin 15 0

Tohle fungovat nebude. Myslím, že by se oboje muselo zapojit do pc a tam to přemostit nebo to zapojit normálně přes midi kabel.

Odpovědět

RE: RE: RE: Keytar do USB

20. 05. 2015 08:30 Keyboarder 15 0

A máte někdo v praxi odzkoušeno, že přenos MIDI dat tímto kabelem funguje v obou směrech? Díky za odpověď

Odpovědět

Keytar do USB

19. 05. 2015 11:43 HonzaRez 15 0

Zdar, přemýšlím o keytaru Alesis Vortex (nesmějte se) a přemýšlím, jak ho zapojit. Mysllel jsem, že bych ho spojil s Fantomem, jenže oba mají USB typu "okrouhlík" (nevím, jak se to jmenuje) a takový kabel ani redukci jsem neviděl. Máte zkušenosti, jak zapojit master klaviaturu do USB kláves?

Díky moc

Odpovědět

RE: JD-Xa

19. 05. 2015 10:33 judik 15 0

Tak alespoň, že to má normální velikost klaviatury :) ...

Odpovědět

JD-Xa

19. 05. 2015 10:29 orzowei 15 0

http://www.synthtopia.com/content/2015/04/15/roland-unleashes-jd-xa-analog-digital-crossover-synthesizer/ zřejmě další pokus o oživení legendy. Minimálně název, font a s velkou rezervou i design ten dojem budí :-), ale myslím, že zůstanu u té stříbrné MILFky.

Odpovědět

RE: RE: Něco málo od polské ikony pro dobrou náladu..

07. 05. 2015 12:15 Keyboarder 15 0

No konečně rozumné rozhodnutí!!! Pokud s imitacemi dělat neumíš, vykašli se na to a přenech to těm, kteří to umějí. Kdybys pak ještě i přestal tapetovat hudební servery svými 100x opakovanými nesmysly, bylo by na světě hned lépe a byl by to tvůj největší hudební přínos, který bys mohl lidstvu zanechat

Odpovědět

RE: RE: RE: RE: Pro zajímavost

22. 04. 2015 11:29 orzowei 15 0

aby nedošlo k mýlce, sobota to sice byla, ale roku 2011, bavíme li se o tom prvním koncertu. Ale o to tu nejde.

Na nástroje jsem tentokrát už ale nenarážel, pouze coby pokus o vtip. Ty za výsledný zvuk v tomto případě fakt nemohly. Ale nechci dále čeřit vody klacíkem.

Jen tedy opravím ve svém původním komentáři překlep, kdy mi vypadla jedna mezírka mezi pódiem a z :-).

Odpovědět

Abbey Road: Hezké...

22. 04. 2015 11:02 echoflanger 15 0

ale ty popové hvezdičky na obrázcích mi nic neříkají. Tady točili The Beatles nebo Pink Floyd a to samo o sobě stačí k osobní návštěvě místa, kde vznikala historie!

Odpovědět

RE: RE: Pro zajímavost

22. 04. 2015 10:57 orzowei 15 0

Dojem byl takový, že ten první na Vltavské byl zkrátka nejlepší (tam měl Virus :-), ale na funkci rostlináře to asi nemělo až takový vliv.

V případě toho nedělního bych se omezil na konstatování, že zvukař neměl svůj den. Takže kromě toho intelektuálně insolventního jedince co ho dokonce zpódia upozornili, že je nečestné a nesportovní natáčet si celý koncert, to byla asi jediná nepříjemnost.

Odpovědět