Téma
canadian info
22. 03. 2013 13:12 admin 15 0
Pro zainteresovane: uzivateli "canadian" byl zrusen jeho ucet. V komunikaci mimo server prislibil, ze zalezitost ohledne nedodaneho prislusenstvi vyresi. Vic uz s tim nemuzeme v tuto chvili delat, jen drzet pesti, at se vse uspokojive vyresi.
Kronos vs Nord Stage
22. 03. 2013 10:52 Keyboarder 15 0
Tady je příspěvek na věčne omílané téma s konkrétním příkladem:
http://www.youtube.com/watch?v=p0M582S0i4U
RE: www.ebay.de und Lieferung nach Tschechien
17. 03. 2013 10:01 xmota 15 0
Kupuji pořád něco z Německa a nikdy se mi to nestalo. Samozřejmě pokud člověk prodává pouze do Německa tak ho slušně požádám německy, jestli mohu přihodit a nechat si to poslat ke kamarádovi do Německa. Zatím nikdy neodmítli a někteří to pošlou i do CZ. Celé to stojí na mém hodnocení, kde mám hromadu prodejů i nákupů a 100% bewertung. Kupuji i drahé věci za 2-3t. € a nebyl problém. ad vtip o Polsku ten frčel asi tak před 10 lety.
RE: RE: RE: RE: RE: RE: www.ebay.de und Lieferung nach Tschechien
15. 03. 2013 14:53 Hammondus 15 0
momentbrno. Nemyslím si, že bychom na tom pomyslném žebříčku klasické morálky byli jako Češi až někde u dna, ale z vlastní zkušenosti s Němci ale třeba i s Rakušany vím, že zrovna tak jako u nás jsou i tam lidé poctiví a slušní, ale na druhou stranu se najdou i různí úplatní a vykutálení jedinci. Prostě jako "u nás".....
RE: RE: RE: RE: RE: www.ebay.de und Lieferung nach Tschechien
15. 03. 2013 14:04 momentbrno 15 0
No já se zase nesetkal ani náznakem s nějak nevhodným chováním žádného německého prodejce, ani když dle jména to byly evidentně Turci žijící v Německu. Naopak mi vždy přišlo, že v žebříčku hodnot mají nejvýše čest a někdy až bezmyšlenkovité respektování pravidel a klasické morálky (v tom slušném a dobrém slova smyslu), zatímco naši obvykle peníze a jak co nejvíc vydělat nebo co nejmíň prodělat za každou cenu, morálka a čest je tady v český žumpě v prdeli stejně jako zákony a předpisy, bohužel oni to tam tak vidí a taky nás jako žumpu vnímají. Tím spíš, když tam immevere dělají loupežné nájezdy různí hnědočeši a jiná exotická verbež z polska, rumunska a ukrainy... V Rakousku právě frčí tenhle vtip: Kam jedeš na víkend? Do Polska. Co tam? Ále, navštívit svoje auto...
RE: RE: RE: RE: www.ebay.de und Lieferung nach Tschechien
15. 03. 2013 07:18 Hammondus 15 0
Jsem také občas na E-bay. Bohužel se mě stalo, že německý prodejce odmítl zaslat vydražené zboží na adresu v Německu jen proto, že jsem registrovaný z ČR. A to už mám taky pár nákupů s 100% kladným hodnocením za sebou.
Ano momentbrno. Někdy se my Češi chováme "nevhodně", ale Němci v mnoha ohledech na tom nejsou o mnoho lépe.
RE: RE: RE: www.ebay.de und Lieferung nach Tschechien
13. 03. 2013 17:42 wave777 15 0
pardon, ale nemam s tim jedinej problem a to jsem na eBay peknou radku let...to bude spis nejaka nahoda, ktera se vam proste parkrat zopakovala...
RE: RE: www.ebay.de und Lieferung nach Tschechien
13. 03. 2013 14:21 momentbrno 15 0
Nechci nyní sdělovat konkrétní čísla aukcí, mám stále o věci zájem a čím míň zájemců, tím pro mě líp logicky. Ale za poslední týden mi snad všichni odmítli příhozy a dokonce i Sofort-Kauf z důvodu, že mají špatné zkušenosti s placením a provedením obchodů k nám. Buď se se mnou nebaví vůbec nebo jedním mailem s obecným odmítnutím udělit mi výjímku, i když mám už přes 250 transakcí a 100% Bewertung spolehlivosti. Obvykle po telefonu nebo několika mailech pokud reagují je přesvědčím, že určitě hradím vždy všechny bankovní poplatky a to za obě strany, nejen za českou - nejčastější problém proč k nám už nechtějí posílat, že prostě naši vychcánci uvedou do platebního příkazu, že bankovní poplatky hradí každý svoje a oni tak dostanou o pár Euro méně! Taky musím připomenout, že DHL má jednotný sledovací systém dohledání zásilky v obou zemích společně a ještě, že jsem jasně rozuměl popisu zboží. Cítím se jako nějaký zloděj a póvl z rozvojové východní země, protože cítím, že nás tak stále berou. Zasranej Masaryk a samostatnost česka :-(
RE: www.ebay.de und Lieferung nach Tschechien
13. 03. 2013 14:02 xmota 15 0
Kde jsi na to přišel? To se mi ještě nestalo, i když je fakt, že mám hodně bewertungů jako kupec i prodejce. Dokonce nemám problém občas někoho překecat co posílá jenom do Německa, aby to poslal i do CZ (stačí zdvořilý německy psaný message).
DOPORUČUJE MIDI.CZ _ INFO
13. 03. 2013 12:02 wave777 15 0
možná jste si všimli, že vpravo nahoře se před časem objevila zelená ikona Doporučuje MIDI.CZ ...jde o výběr z našeho pohledu zajímavých inzerátů. Samozřejmě, že není možné tam dostat vše, co by si tento "titul" zasloužilo, nicméně je to určitý filtr, který může pomoci při rychlém hledání zboží, které je svým způsobem výjimečné...
www.ebay.de und Lieferung nach Tschechien
13. 03. 2013 11:25 momentbrno 15 0
To by mě fakt docela zajímalo, kteří pitomci od nás si zase poslední dobou nakoupili na www.ebay.de a nezaplatili celou částku (málokdo dává u převodu uhradit poplatky OBOU bank, potom dostane prodejce méně než dělá Gesamtbetrag!!!) nebo si nepřečetli pořádně celý text aukce a neprávem prodejce napadají, že zboží je vadné atd., že už k nám snad nikdo nechce nic posílat, z toho co jsem chtěl poslední dobou vydražit nebo koupit ze Sofortkauf se stále častěji ohánějí tím, že mají špatné zkušenosti s obchody do Česka!!!! Je mi hanba za některý debily tady a taky jsem na ně hodně nasranej, protože potom mě to obvykle stojí telefonát prodejci do Německa a až tak je občas přemluvím, že já nejsem hajzl jako většina ostatních tady v Česku, ale akceptuji jak celou částku na Gesamtbetrag včetně poplatků za německou stranu, tak si umím ověřit stav zboží ještě před přihozením nebo si ho ověřím u prodejce před koupí a nedělám zbytečné dusno až po koupi... FUJ a styďte se ti co se jich to týká...
MIDI Doporučuje
12. 03. 2013 19:35 xmota 15 0
... jsem netušil, že jde na zelené MIDI Doporučuje kliknout a ono to vyfiltruje zajímavě věci :)
Kapela na způsob Within Temptation
12. 03. 2013 10:54 gothic 15 0
Ahoj kolegové,
jednou večer jsem si takhle hrál s Logicem a vzniklo z toho http://www.youtube.com/watch?v=miVQ6WtLNk0. Je to jen píseň od withinů, ale kompletní arange je odemne. Bylo to pochváleno jedním velmi dobrým producentem a šikovným kytaristou ze slovenska. Tak mě napadla myšlenka, kolik práce by dalo najít na toto kapelu a rozjet to na plno?
Díky
Andre - klávesák
RE: RE: RE: RE: RE: RE: Rozšíření zvukových možností Kurzweil SP 76 - Stagepiano
12. 03. 2013 00:21 Tomkey 15 0
Tak 192 The FUNK - classic '70s z SR-JV80-08 je použitelný , omrknul jsem e-bay, JV1010 je běžně na německém trhu obchodován. S kartou SR-JV80-08 je to už horší. Každopádně velmi děkuji za tip, ukázal si mi cestu. Je velmi příjemné, že jsou zde lidé, kteří jsou stále v obraze. Děkuji.
RE: RE: RE: RE: Rozšíření zvukových možností Kurzweil SP 76 - Stagepiano
11. 03. 2013 14:35 Tomkey 15 0
Rhodesíku, děkuji za odpověď, Norda znám. Prosím je ještě i "nečervená" variace řešení, alespoň s tak uspokojivým zvukem Clavinetu, jak je pro mne uspokojivý zvuk pian v SP76. Přeci nebudeme všichni hrát na ty vydařené švédské kapky (pardon, klapky).
RE: RE: Rozšíření zvukových možností Kurzweil SP 76 - Stagepiano
11. 03. 2013 13:21 Tomkey 15 0
Děkuji za odpověď, kterou jsem očekával. Prosím tedy o doporučení nástroje, který se v mezích možností přiblíží zvuku klavíru, E- piána a Hohner Clavinet D6, aby byl posloužíván na živé hraní. Rhodesíku ta SP 76 mi vyhovuje včetně klávesnice, ale prostě potřebuji i Clavinet. Hraji na staré verky Korg M1, Hammond XB1+klon leslie ORT 100, Moog Rogue. Obsáhnu běžné spektrum zvuků kláves pro funky a soul, jen ten Clavinet tam stále není. Budu nucen tedy SP 76 při podiovém hraní zaměnit za jiný nástroj, tak za který, prosím o radu.
Raketa
11. 03. 2013 08:04 wave777 15 0
už jste někdo na vlastní uši slyšel tenhle nový analog od Waldorfa? Případně váš názor na tenhle malý, ale zvukově pravděpodobně velmi zajímavý synťák? Dík http://www.youtube.com/watch?v=6GjP68-sCII
Rozšíření zvukových možností Kurzweil SP 76 - Stagepiano
11. 03. 2013 00:22 Tomkey 15 0
Potřebuji zvuk clavinetu Hohner, umí někdo v dnešní čarodějné době tento zvuk "naučit" Kurzweil Sp 76.
RE: Nastavení regionu
08. 03. 2013 21:34 wave777 15 0
dobrý večer, díky za připomínku, v tuto chvíli by to již mělo být ok.
14. 01. 18:57
Midi.cz nástěnka (2247)
15. 08. 15:23
KLF THE MANUAL CZ (3)
13. 08. 20:17
SOMA Cosmos (4)
08. 08. 08:49
Monitory Focal Alpha 65 (3)
18. 07. 23:50
Napájecí konektor... (2)